Toiletwagen huren

VIP toiletwagen

Deze VIP wagen is geschikt voor 1000 personen en voorzien van 4 damestoiletten, 1 herentoilet en 4 urinoirs met tussenschotten en luxe verlichting. Aan beide zijden van de wagen zijn wasmeubelen en kastruimte aanwezig.

Standaard voorzien van 25mtr aanvoer- en 5 mtr afvoerslang. Meer is altijd mogelijk.
toiletwagen

Toitetwagen type2

Deze toiletwagen heeft gescheiden ingangen en is voorzien van 3 damestoiletten, 1 herentoilet en 3 urinoirs. Beide kanten zijn voorzien van wasbak en spiegel. Handdoekjes zijn op verzoek leverbaar.

Standaard voorzien van 25 mtr aanvoer- en 5 mtr afvoer-slang. Meer is altijd mogelijk.
Geschikt voor ongeveer 800 pers.

Toiletwagen type3

Deze toiletwagen is voorzien van 1 ingang met 1 dames en 1 heren toilet met wasbakje en spiegel. Handdoekjes zijn op verzoek leverbaar.

Standaard voorzien van 25 mtr aanvoer- en 5 mtr afvoer-slang. Meer is altijd mogelijk.
Geschikt voor ongeveer 100 pers. 
Toiletwagens met rolstoel opgang

Toiletwagen met rolstoelopgang

Deze toiletwagen voor mindervaliden voldoet niet aan de wettelijke voorschriften maar is zeker geschikt voor rolstoelgebruikers. Voorzien van 2 toiletten en wasbakje met spiegel. Met brede oprijlaan.
Handdoekjes zijn op verzoek leverbaar.

Standaard voorzien van 25 mtr aanvoer- en 5 mtr afvoer-slang. Meer is altijd mogelijk.
De Graaf Verhuur in Druten verhuurt een breed scala aan toiletwagens, die zowel in de open lucht als inpandig kunnen worden ingezet. Afhankelijk van de gewenste capaciteit kunt u kiezen uit een aantal uitvoeringen voor uw doel, hierin verzorgt De Graaf Verhuur in Druten altijd maatwerk, wij inventariseren uw wensen en behoeften en stellen op grond daarvan een passende vrijblijvende offerte op, hierin kunnen wij ook een adviserende rol spelen, zodat wij al uw zorgen uit handen nemen en u zich kunt richten op de andere zaken.

 
De toiletwagens kunnen landelijk geleverd worden op locatie en worden vakkundig aangesloten, u heeft er geen omkijken naar. Of het nu gaat om kleine of grote evenementen, beurzen, bedrijfsuitjes of bedrijfsfeesten of gewoon een gezellig feest bij u thuis, wij hebben de capaciteit om de juiste toiletwagens te verhuren.

 
Voor grote evenementen verhuurt De Graaf Verhuur in Druten de zogenaamde VIP toiletwagen, deze bestaat uit 4 damestoiletten, één herentoilet en 4 urinoirs, voorzien van tussenschotten. De VIP toiletwagen heeft een capaciteit van 1000 personen, is goed verlicht en voorzien van handenwas gelegenheid. De Graaf Verhuur in Druten levert de VIP toiletwagen af op de gewenste locatie in heel Nederland.

 
Type 2 toiletwagen heeft een capaciteit voor 800 personen en is daarmee geschikt voor de iets kleinere evenementen, maar heeft toch voldoende capaciteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. De toiletwagen is voorzien van drie damestoiletten, één herentoilet en drie urinoirs. Wasbak en spiegel zijn aanwezig.

 
Een aantrekkelijk en betaalbaar type toiletwagen is bijzonder geschikt voor feestjes en partijen, deze heeft één herentoilet en één damestoilet inclusief handenwas gelegenheid, dit type heeft een capaciteit voor 100 personen.
 

Voor mindervaliden verhuurt De Graaf Verhuur in Druten de mindervaliden toiletwagen. Deze toiletwagen is geschikt gemaakt voor rolstoelgebruikers door toepassing van een brede oprijstrook, deze mindervaliden toiletwagen heeft twee toiletten, voorzien van alle hulpmiddelen voor gehandicapten en een wasbak met spiegel.

 
Alle toiletwagens zijn standaard voorzien van aanvoerslangen en afvoerslangen van respectievelijk 25 meter en 5 meter, als er behoefte is aan grotere lengtes dan is dat allemaal bespreekbaar.

 
Welke toiletwagen u ook nodig heeft, De Graaf Verhuur zorgt voor een snelle levering en een correcte aansluiting, wij houden rekening met uw wensen. Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Neemt u voor nadere informatie contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw feest of evenement vlekkeloos te laten verlopen.