Springkussen Kasteel

Springkussen1
Dit Clown springkussen is een erg leuk en aantrekkelijk kussen om te zien en op te spelen. Het gehele springkussen wijdt zich aan een kleurrijk clownthema, waardoor het er direct feestelijk uitziet.

De afmetingen van dit springkussen Clown zijn: 4 X 4 meter
Gewicht:+/-120kg

Springkussen Alladin

Springkussen
Springkussen met als thema "Aladin" .
Overdekt met een afmeting van 4 X 4 meter.

Abraham

opblaas Abraham
Als echt de hele buurt het mag weten dan is dit wel de ultieme blikvanger. Vanaf grote afstand is zichtbaar dat de bewoner  van het huis de leeftijd van 50 jaren heeft bereikt.
Dit is wel even wat anders dan een met stro gevulde pop bij de voordeur.

Deze Abraham heeft een hoogte van ruim 4,5 meter

U moet wel over een elektrische aansluiting beschikken eventueel d.m.v een verlengkabel.

Sarah

opblaas sarah
Een vrouw naar haar leeftijd vragen is niet netjes maar als ze de respectabele leeftijd van 50 jaren heeft bereikt mag iedereen dat weten.
Dit kun je bereiken door het plaatsen van deze gigantische pop in de tuin.

Deze Sarah heeft een hoogte van ruim 4,5 meter

U moet wel over een elektrische aansluiting beschikken eventueel d.m.v een verlengkabel.

Baby

opblaasbaby
We kennen het allemaal wel, een ooievaar in de tuin of schijnbaar door het raam gevlogen of een bordje met de naam van de baby er op.
Wilt u echt iets aparts dan is dit misschien wel iets, een opblaasbare baby-figuur van wel 3,5 meter hoog.

U moet wel over een elektrische aansluiting beschikken eventueel d.m.v een verlengkabel.

De Graaf Verhuur in Druten verhuurt in heel Nederland springkussens en aantrekkelijke en amusante opblaasfiguren voor diverse gelegenheden.
Voor feestjes en partijen is een springkussen een uitdaging voor de aanwezige kinderen, als u die blije gezichten ziet bij het opblazen van het springkussen, wat maar groter en groter wordt tot het zijn uiteindelijke afmeting van vier bij vier meter bereikt, dan kunt u als volwassenen alleen maar genieten. De springkussens die De Graaf Verhuur in Druten verhuurt zijn van een zeer degelijke kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften, waardoor er zorgeloos van genoten kan worden. De springkussens zijn opgevouwen compact, waardoor u zelf de springkussens kunt ophalen en terugbrengen bij De Graaf Verhuur, zodat u geen transportkosten bent verschuldigd. Uiteraard is bezorging in overleg mogelijk door heel Nederland, informeert u hiervoor naar de tarieven.
Ons aanbod van springkussens is helemaal afgestemd op de belevingswereld van kinderen, zo heeft het springkussen Clown als thema 'clown' en is voorzien van leuke kleuren en afbeeldingen, uw kinderen zullen er maar moeilijk weer vanaf willen. Springkussen Aladin heeft als thema 'Aladin' en wordt ook veel gekozen vanwege de bijzondere uitstraling. Beide springkussens kunnen voor kortere, maar in overleg ook voor langere termijn gehuurd worden.

Een geboorte is altijd een heugelijk feit en dat wilt u natuurlijk uitdragen. De hele wereld mag het bijna weten. Hiervoor verhuurt De Graaf Verhuur in Druten een hele bijzondere baby opblaasfiguur met een hoogte van 3,5 meter, een blikvanger die door niemand over het hoofd gezien kan worden. U dient hiervoor te beschikken over een elektrische aansluiting, dit kan eventueel ook met een verlengsnoer.

Bent u niet zo bescheiden aangelegd en heeft u de respectabele leeftijd van 50 jaar bereikt, dan mag u zich officieel 'Abraham' of 'Sarah' noemen en dat mag iedereen in de buurt weten. Hiervoor heeft De Graaf Verhuur een bijzondere Abraham of Sarah opblaaspop in het assortiment, die niet over het hoofd gezien kan worden! Het opblaasfiguur heeft een hoogte van meer dan 4,5 meter en kan overal geplaatst worden waar een elektriciteitsaansluiting aanwezig is.

De Graaf Verhuur kan u veel amusement bieden en dat tegen een zeer redelijke prijs, informeert u naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid van onze springkussens en opblaasfiguren, wij gunnen u graag het plezier en het kindergeluk van een kleurrijk springkussen of de bekendheid in de buurt van de Abraham of Sarah of de baby met een grappig en indrukwekkend opblaasfiguur.