septic tank verhuur

Septictank
De septictank is een uitkomst als er geen afvoer aanwezig is.
De septictank is geheel gratis wanneer u er zelf voor zorg draagt dat hij gereinigd wordt.
De Graaf Verhuur in Druten levert in heel Nederland septictanks, ideaal als er geen afvoer aanwezig is. Een septictank heet ook wel een septische put en heeft als principe het zuiveren van water, afkomstig uit bijvoorbeeld toiletten en douches, dit water wordt geloosd in de sceptictank en de zaken in de vloeistof die kunnen bezinken zakken naar de bodem van de sceptictank. Het bezinksel wordt verteerd door bacteriën.

De Graaf Verhuur biedt sceptictanks gratis aan, als de klant zelf zorgt voor de reiniging, als wij de reiniging moeten verzorgen dan brengen wij een huurprijs in rekening. Een sceptictank is een goed alternatief in buitengebieden waar geen riolering aanwezig is. De Graaf Verhuur in Druten speelt ook een adviserende rol hoe om te gaan met een sceptictank, zo kunnen een aantal schoonmaakmiddelen het biologische afbraakproces verstoren, daarom wordt aangeraden om uitsluitend milieuvriendelijke middelen voor reiniging te gebruiken. Het omgaan met een sceptictank kent ook risico's waardoor u de reiniging het beste aan een professional kunt overlaten, door de natuurlijke werking van het proces in een sceptictank kunnen gevaarlijke gassen vrijkomen zoals methaan, ammoniak en waterstofsulfide. De Graaf Verhuur is gespecialiseerd in het reinigen van sceptictanks en neemt u graag alle zorgen uit handen.
Met onze ruime ervaring van 17 jaar zijn wij volledig op de hoogte van de werking van sceptictanks en de technologische omstandigheden waaraan een succesvolle sceptictank moet voldoen, onze producten zijn kwalitatief hoogstaand en voldoen aan alle eisen die de wetgever stelt aan de afmetingen en overige voorwaarden, zodat u niet te maken krijgt met onprettige verrassingen in de toekomst. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid, dus bent u in de omstandigheid dat u het afvalwater niet kunt lozen op het riool dan is voor u een sceptictank, geleverd door De Graaf Verhuur in Druten een goede en betaalbare oplossing, informeert u naar de voorwaarden per telefoon of per e-mail, wij stellen u onze expertise graag ter beschikking en zorgen voor een snelle levering en een vakkundige plaatsing en desgewenst regelmatige reiniging van uw sceptictank.

Een lozing van afvalwater buiten een riool om of niet opgevangen in een sceptictank kan verontreiniging van het oppervlaktewater ten gevolg hebben en kan voor de veroorzaker ernstige gevolgen hebben mocht u hier toch toe besluiten, laat u daarom goed voorlichten door De Graaf Verhuur om problemen te voorkomen! Wij zijn u graag van dienst.