piszuil

Plaspalen

Deze plaspalen zijn van kunstsof en bieden plaats aan 4 personen tegelijk. Ze zijn overal makkelijk te plaatsen.

Door middel van een tank met een inhoud van 450 liter is een afvoer niet noodzakelijk.

Opvouwbare plaspalen

Deze plaspalen zijn opvouwbaar, dus ook te plaatsen als u wat minder ruimte heeft.

Deze plaspaal heeft een rechtstreekse afvoer nodig. De slang leveren wij mee.

Plaspalen Verhuur

De Graaf Verhuur in Druten verhuurt door heel Nederland plaspalen, ook wel plaskruizen genoemd, deze zijn een ideale oplossing bij bijvoorbeeld evenementen omdat hiermee wildplassen wordt tegengegaan en het reguliere sanitair relatief schoon gehouden wordt.
De door De Graaf Verhuur verhuurde plaspalen zijn van lichtgewicht kunststof en hebben een capaciteit voor vier personen tegelijk. De plaspalen hebben geen afvoer nodig, aangezien zij een ingebouwde tank hebben met een capaciteit van 450 liter, hierdoor kan een urinoirzuil op elk terrein worden geplaatst, zelfs als er geen afvoermogelijkheid voorhanden is. De plaskruizen worden door De Graaf Verhuur landelijk geplaatst en keurig gereinigd afgeleverd, na afloop van uw feest of evenement worden de plaspalen weer opgehaald, u heeft er geen omkijken naar. Een plaspaal is zeer geschikt voor (bedrijfs)feesten, braderieën, markten en massale evenementen, de gewenste aantallen kunnen op elke willekeurige plek geplaatst worden.

Nieuw in het assortiment van De Graaf Verhuur zijn de zogenaamde design plaspalen, deze zijn gemaakt van zeil en zijn volledig opvouwbaar en worden direct op het riool aangesloten. Deze opvouwbare plaspalen zijn ideaal voor ietwat kleinschaliger evenementen en feesten en hebben als voordeel dat zij erg compact zijn en dus makkelijk te vervoeren door de klant.
Om ook de aanwezige vrouwelijke bezoekers of gasten te voorzien van sanitaire mogelijkheden verhuurt De Graaf Verhuur in Druten verrijdbare chemische toiletten. De chemische toiletten worden gevuld met vloeistof afgeleverd en zijn grondig gereinigd.

Voor alle toepassingen heeft De Graaf Verhuur een passende oplossing, door onze ruime ervaring van 17 jaar en onze vakkennis kunnen wij goed inschatten wat voor uw doel de beste artikelen zijn, wij denken altijd mee met de klant en spelen een adviserende rol. Door het huren van plaspalen of chemische toiletten biedt u de aanwezigen het gevoel dat een evenement of feest tot in de details verzorgd is.
Doordat wij effectief werken kunnen wij een goede prijs/kwaliteit verhouding bieden aan de klant, zonder dat dit ten koste gaat van de service, u als klant staat bij ons op een voetstuk en wij zullen er alles aan doen om maatwerk te leveren, uw tevredenheid is voor ons de beste reclame, vele tevreden klanten in heel Nederland gingen u voor. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden, heeft u plannen voor het organiseren van een feest(je) of evenement, neemt u dan contact met ons op, wij begroeten u graag als nieuwe klant en zullen u beslist niet teleurstellen.